دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 325775
تعداد نوشته ها : 22
تعداد نظرات : 0
Rss
طراح قالب
بهنام حاتمي

💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼

🍃🌺🍂

🌿🍂          

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

با عرض سلام

صبح بسیار زیبای روز جمعه، اوّل آذرماه 1398 شما به خیر و خوشی و سعادت و سلامت 

آیاتی از کتاب الله، بدرقه راه امروزمان: 

🌸 بعضی از ویژگی های مومنین و سبک زندگی معنوی در قرآن کریم: (پناه بردن به خدا به هنگام مطالعه قرآن، عدم تسلط ابلیس بر مومنین متوکّل، تسلط ابلیس بر مشرکین و پیروان خواسته های نفسانی)

سوره  نحل آیات 98 تا 100

فَإِذَا قَرَأْتَ الْقُرْآنَ فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیْطَانِ الرَّجِیمِ ﴿٩٨﴾ إِنَّهُ لَیْسَ لَهُ سُلْطَانٌ عَلَى الَّذِینَ آمَنُوا وَعَلَىٰ رَبِّهِمْ یَتَوَکَّلُونَ ﴿٩٩﴾ إِنَّمَا سُلْطَانُهُ عَلَى الَّذِینَ یَتَوَلَّوْنَهُ وَالَّذِینَ هُم بِهِ مُشْرِکُونَ ﴿١٠٠﴾

🌷 به هنگام مطالعه قرآن، به منظور تمرکز فکری لازم و حداکثر استفاده از آموزه های الهی و افزایش اثرگذاری احکام و دستورات جامع مرتبط با سبک زندگی معنوی، از شرّ وسوسه های ابلیس، به خداوند قادر متعال، پناه ببرید و با تمرکز فکری هرچه تمامتر به قدرت لایزال الهی تکیه نمایید. زیرا شیطان بر کسانی که به ذات اقدس الهی ایمان دارند و به خدا توکّل کرده اند هیچ احاطه ای نمی تواند داشته باشد و سلطه او فقط بر کسانی است که از خواسته های نفسانی شیطانی خود تبعیت می کنند و به ذات اقدس آفریدگار مهربان، شرک می ورزند.

با عنایت به درس های آموزنده این آیات شریفه، از پیشگاه الهی مسئلت می نماییم:

🌴 پروردگارا! توفیق مطالعه دقیق قرآن به عنوان مهم ترین کتاب درسی ممکن که به دستان توانای خودت موجودیت یافته است و درک آیات این ذخیره الهی و عمل به آن را به ما مرحمت کن و به هنگام خواندن قرآن، ما را در پناه خودت قرار بده تا با توکّل و تمرکز کامل بتوانیم با کلام وحی، ارتباط برقرار کنیم و بیاموزیم و آموزه های قرآنی، چنان موثر واقع شود که موجب تغییر رفتار گردد. 

🌴 بارالها! از پیشگاه کبریائیت درخواست میکنیم توان لازم به منظور انجام وظایفی که بر عهده ما گذاشته ای را مرحمت فرمایی و حلاوت یاد بزرگواریهایت را به ما بچشانی و توفیق سپاسگزاری از پیشگاه کبریائیت را عنایت فرمایی و زیر چتر حمایتی و حفاظتی و پرده پوشیهایت قرار دهی! ای بیناترین بینایان ... یـا أبْصَرَ النّاظرین.

💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼

🍃🌺🍂

دسته ها :

سلامت معنوی با الهام از رهنمودهای قرآنی

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

با عرض سلام و تسلیت شهادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت، امام رضا (ع) بر پیروان آن حضرت

صبح زیبای روز پنج شنبه، هفتم آبان ماه 1398 شما به خیر و سعادت و سلامت

آیه ای از کتاب الله، بدرقه راه امروزمان:

سبک زندگی معنوی در اندیشه، کلام و رفتار پیامبران الهی (حضرت شعیب ع): (ماموریت ویژه حضرت شعیب، دعوت به عدل و داد ـ قسط ـ رعایت موازین عدل و انصاف در انجام امور، احترام به مالکیت فرد و جامعه، خودداری از ایجاد فساد و ناامن کردن محیط امن اجتماعی و تاکید بر لزوم موازین و معیارهای اقتصاد سالم بوده است )

سوره هود، آیات 85 و 86

وَ یَا قَوْمِ أَوْفُوا الْمِکْیَالَ وَالْمِیزَانَ بِالْقِسْطِ وَ لَا تَبْخَسُواالنَّاسَ أَشْیَاءَهُمْ وَ لَا تَعْثَوْا فِی الْأَرْضِ مُفْسِدِینَ ﴿٨٥ بَقِیَّتُ اللَّهِ خَیْرٌ لَّکُمْ إِن کُنتُم مُّؤْمِنِینَ وَ مَا أَنَا عَلَیْکُم بِحَفِیظٍ ﴿٨٦

”قسط“ عبارت است از؛ عدالت عملی و توزیع عادلانه و رساندن حق به صاحبان آن. اصل مهمی که زیربنای اقتصاد سالم و امنیت اجتماعی و زمینه ساز اجرای احکام و تحکیم نظام و رشد ایمان و اخلاق و وسیله کمال است و اگر نبود هیچ اصلی از اصول شریعت، استوار نمی‌شد و به همین دلیل است که یکی از دلایل بعثت و قیام پیامبران الهی، اقامه “قسط“ بوده است ( لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ ) و به عنوان یکی از رهنمودهای سبک زندگی معنوی، جزو ماموریت‌های ویژه حضرت شعیب (ع) بوده و اینگونه ابلاغ گردیده است:

از کم کاری، کم فروشی، کاهش کیفیت کار و امثال این ها بپرهیزید و فعالیت‌های موظف خود را با ترازوی عدل و انصاف، اندازه گیری نمایید و حقوق و مالکیت شخصی و عمومی افراد را محترم شمرده و بدون هیچ کم و کاستی به آن‌ها بپردازید و محیط امن جامعه را به فساد نکشانده و ناامن نکنید و این را بدانید که؛ اگر در سبک زندگی معنویتان ضمن تلاش و کوشش، به ذات اقدس و قدرت لایزال خداوند، اعتقاد و ایمان داشته باشید، این طرز تفکر و التزام عملی به احکام الهی، همچون ذخیره و توشه ای خواهد بود که برای شما از هرچیز دیگری بهتر است. ضمنا این را بدانید که من (حضرت شعیب) نیز همچون سایر پیامبران الهی، مامور حفاظت و حِراست از شما در مقابل انحرافات نیستم، بلکه صرفا مامور ابلاغ نقشه راه درست و دستورالعمل‌های سبک زندگی معنوی می‌باشم.

با عنایت به درس های آموزنده این آیات شریفه، از پیشگاه الهی مسئلت می نماییم:

 آفریدگارا! چنان تقوایی مرحمت فرما تا به حق خودمان قانع باشیم و حقوق دیگران را نیز حق خود آن‌ها دانسته، در مراودات و ارتباطات اجتماعی، همواره راه عدالت را در پیش بگیریم و از تضییع حقوق سایر افراد جامعه خودداری نماییم.

 خداوندا! همانگونه که توفیق دریافت رهنمودهای پیامبر عالیقدرمان حضرت شعیب (ع) را نصیب ما کردی، توفیق التزام عملی به آن ها را نیز مرحمت فرما تا از برکات آن برخوردار شده شاهد پیاده شدن اقتصاد پویای اسلامی باشیم و عدل و داد را در زندگی فردی، اجتماعی و اقتصادیمان جاری سازیم.

 بارالها! در سالگرد شهادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت، حضرت رضا (ع) و به حُرمت خون تمامی شهدای راه حق و عدالت و آزادی، از پیشگاه کبریائیت درخواست می‌کنیم؛ آرامش و امنیت را به جهان و جهانیان و بویژه به غربتکده آن امام غریب باز گردانی و توفیق درک پیام‌های حرکت آفرین آن بزرگوار و بخصوص، عدالت پیشگی را به ما مرحمت فرمایی. آمین یا رب العالمین (صفحه اصلی کتب الکترونیک ).

دسته ها :

سلامت معنوی با الهام از رهنمودهای قرآنی

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

با عرض سلام

صبح بسیار زیبای روز سه شنبه سی ام مهرماه 1398 شما به خیر و خوشی و سعادت و سلامت

آیاتی از کتاب الله، بدرقه راه امروزمان:

بعضی از ویژگی های مومنین و سبک زندگی معنوی در قرآن کریم: (مومنین، جلوه های جمال حق را در خلقت زمین و آسمان‌ها نظاره می‌کنند و در سبک زندگی دینی خود اهل مطالعه قرآن و ادای نماز می‌باشند تا با الهام از آن آموزه ها و این خودسازی‌ها در مقابل ارتکاب بسیاری از اعمال خلاف و ناشایستگی ها مصون گردند )

سوره عنکبوت، آیات 44 و 45

خَلَقَ اللَّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ بِالْحَقِّ إِنَّ فِی ذَٰلِکَ لَآیَةً لِّلْمُؤْمِنِینَ ﴿٤٤ اتْلُ مَا أُوحِیَ إِلَیْکَ مِنَ الْکِتَابِ وَأَقِمِ الصَّلَاةَ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنکَرِ وَلَذِکْرُ اللَّهِ أَکْبَرُ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا تَصْنَعُونَ ﴿٤٥

خداوند قادر متعال، آسمان ها و زمین را براساس حکمت بالغه خویش، به حق آفریده است و در این آفرینش شگفت آور، نشانه هایی برای اهل ایمان وجود دارد. به گونه ای که افراد با ایمان می توانند جلوه های جمال حقتعالی را در عظمت و دقت نظام آفرینش ببینند و آثار وجود خالق را بیابند.

ای پیامبر خدا! به عنوان الگو،‌ اسوه و هدایت کننده این امت و به منظور دستیابی به اصول، مبانی و دستورالعمل‌های سبک زندگی معنوی، این کتاب الهی را بخوان و نماز را به منظور اتصال و ارتباط با خالق، برپا دار تا امّت نیز به تبعیت از پیشوای خود، چنین کنند. زیرا نماز، شماها را از ناشایستگی ها و زشتکاری ها باز می دارد.

*... و این را نیز بدان که اهمیت یاد خدا در تمامی پندارها، گفتارها و رفتارها از هر کار دیگری مهم تر و واجب تر است! چرا که با یاد خدا انسان، خود را همواره در محضر خالق، احساس می‌کند و تمامی حرکات و سکنات او از صافی نظارت، لطف و رحمت و رضایت آفریدگار قادر متعال، عبور می نماید.

  با عنایت به درس های آموزنده این آیات شریفه، از پیشگاه الهی مسئلت می نماییم:

خداوندا تو را به حق آن لحظاتی که با حکمت بالغه و نقشه ازلی خود، زمین و آسمان ها را آفریده ای سوگند می دهیم که نیرو، توان و لیاقت درک عظمت هستی را به ما مرحمت کنی تا همواره جلوه های جمالت را در آن نظاره کنیم و خود را در محضر کبریائیت احساس نماییم. همچنین توفیق خردمندانه و پژوهشگرانه مطالعه قرآن و برپایی نماز را عنایت فرما تا در سایه این عبادت یومیه، همواره از فحشا و منکر، به دور بوده و در تمامی حالات، به یادت باشیم (صفحه اصلی کتب الکترونیک ).

دسته ها :

سلامت معنوی با الهام از رهنمودهای قرآنی

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

با عرض سلام

صبح بسیار زیبای روز دوشنبه بیست و نهم مهرماه 1398 شما به خیر و خوشی و سعادت و سلامت

آیاتی از کتاب الله، بدرقه راه امروزمان:

بعضی از ویژگی های مومنین و سبک زندگی معنوی در قرآن کریم: (قرآن به عنوان کتاب سبک زندگی معنوی، کتابی است که برای مومنین هدایت و بشارت است، مومنینی که اهل نماز، زکات و اعتقاد راسخ به روز رستاخیز هستند)

سوره نمل، آیات 1 تا 3
طس تِلْکَ آیَاتُ الْقُرْآنِ وَ کِتَابٍ مُّبِینٍ ﴿١ هُدًى وَ بُشْرَىٰ لِلْمُؤْمِنِینَ ﴿٢﴾ الَّذِینَ یُقِیمُونَ الصَّلَاةَ وَ یُؤْتُونَ الزَّکَاةَ وَ هُم بِالْآخِرَةِ هُمْ یُوقِنُونَ ﴿٣

آیاتی که در پیش رو دارید آیات قرآنی است که حاوی احکام، پیام‌ها و رهنمودهای روشن و آشکاری می‌باشد. همان کتابی که برای مومنین، هدایت و بشارت است. همان کسانی که به طور مرتب و منظم و با خلوص نیت و اعتقادی راسخ در پیشگاه الهی، نماز را به عنوان یک وسیله ارتباطی یعنی ارتباط با خالق، برپا می دارند و بدینوسیله با پروردگار قادر متعال به گفت و گو می پردازند و در عین حال مالیات اموال خود (زکات) را نیز به عنوان یک عبادت ارتباطی دیگر یعنی ارتباط با خلق، به حکومت اسلامی پرداخت می‌کنند و نسبت به زندگی جاوید و برپایی قیامت، اعتقاد راسخ و یقین کاملی دارند و لذا مثل این است که دستی در دست خدا و دستی در دست خلق، دارند و در یک حرکت، گروهی با یقین کامل، از طرفی جامعه امن توحیدی را می‌سازند و از طرف دیگر، به سوی زندگی جاوید و حیات پایدار، حرکت می‌کنند.

با عنایت به درس های آموزنده این آیات شریفه، از پیشگاه الهی مسئلت می نماییم:

پروردگارا! ای قادر متعال! از این که قرآن را به عنوان کتاب راهنمای سبک زندگی عقیدتی ما انسان‌ها، نازل فرموده ای و پیام ها و رهنمودها و احکام خود را بوسیله آن ابلاغ کرده و آن را مایه هدایت و بشارت مومنین قرار داده ای از تو سپاسگزاریم و صادقانه از پیشگاه کبریائیت درخواست می کنیم لیاقت آشنایی کامل با قرآن، درک معانی آن و عمل به رهنمودهایت را بیش از پیش به ما مرحمت فرمایی. همچنین از تو می خواهیم که جزو برپاکنندگان دایمی نماز و پرداخت کنندگان مالیات اسلامی باشیم و التزام عملی ما به گونه ای باشد که نشان دهنده یقین و باورمان به روز رستاخیز باشد (صفحه اصلی کتب الکترونیک ).

دسته ها :

سلامت معنوی با الهام از رهنمودهای قرآنی

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

با عرض سلام

صبح بسیار زیبای روز یک‌شنبه بیست و هشتم مهرماه 1398 شما به خیر و خوشی و سعادت و سلامت

آیاتی از کتاب الله، بدرقه راه امروزمان:

بعضی از ویژگی های مومنین و سبک زندگی معنوی در قرآن کریم: (جزء اصلی ایمان را التزام عملی به احکام الهی و نه فقط اعتراف به دین باوری، ‌تشکیل میدهد، رستگاری و کامیابی نصیب مومنین خواهد شد )

سوره نور، آیات 47 و 51 و 52

وَیَقُولُونَ آمَنَّا بِاللَّهِ وَبِالرَّسُولِ وَأَطَعْنَا ثُمَّ یَتَوَلَّىٰ فَرِیقٌ مِّنْهُم مِن بَعْدِ ذَٰلِکَ وَ مَا أُولَـٰئِکَ بِالْمُؤْمِنِینَ ﴿٤٧

إِنَّمَا کَانَ قَوْلَ الْمُؤْمِنِینَ إِذَا دُعُوا إِلَى اللَّهِ وَرَسُولِهِ لِیَحْکُمَ بَیْنَهُمْ أَن یَقُولُوا سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا وَأُولَـٰئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ ﴿٥١ وَ مَن یُطِعِ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ یَخْشَ اللَّهَ وَ یَتَّقْهِ فَأُولَـٰئِکَ هُمُ الْفَائِزُونَ ﴿٥٢

گروهی که در گفته های خود اظهار مسلمانی و ایمان به خدا و پیامبر و اطاعت از احکام الهی می نمایند ولی در عمل، از همگروهی های خود جدا می شوند جزو مومنین به حساب نمی آیند. چرا که؛ که مومنین واقعی کسانی هستند که وقتی به سوی خدا خوانده می شوند تا احکام الهی را بر آنان جاری نمایند، ضمن اظهار و اعتراف به این که ندای الهی را شنیده ایم و اطاعت می کنیم در عمل نیز نشان خواهند داد که نسبت به این احکام، ملتزم هستند و بدینوسیله رستگاری را از آن خود می کنند و شکی نیست که کسانی که از خدا و پیامبر او اطاعت کنند و از ذات اقدس الهی پروا داشته باشند و تقوا را پیشه خود نمایند در هر دو جهان، کامیاب خواهند بود.

با عنایت به درس های آموزنده این آیات شریفه، از پیشگاه الهی مسئلت می نماییم:

پروردگارا! ای آفریدگار بی همتا! تقوای ما را چنان تقویت فرما که ظاهر و باطنمان متفاوت نباشد و چنان توفیقی مرحمت فرما تا آموزه های قرآنی، اثرگذار واقع شود و چنان تحولی در ما ایجاد کند که اعمالمان موجب رضای الهی باشد و احکام الهی، پایه و اساس سبک زندگی عقیدتیمان را تشکیل دهد.

ای معبود ما! اطاعت آگاهانه از رهنمودهای پیامبرت را به گونه ای نصیب ما فرما که لحظه به لحظه بر عمق تقوای ما افزوده شود و کامیابی ای که در این آیات وعده آن را داده ای در سایه التزام عملی به آنچه که وحی فرموده ای، نصیب ما گردد.

خداوندا! آنگونه که خود، فرموده ای؛ پیامبر عالیقدرمان محمد امین (ص)، تکمیل کننده مکارم اخلاق، بوده است و لذا از پیشگاه کبریائیت درخواست می‌کنیم دو صفت امانت داری و خلق نیکو که از صفات نیک آن حضرت بوده است را نصیب ما کُنی تا با امانت داری هرچه تمامتر و اخلاق عمومی و تخصصی هرچه خدایی تر، وظایف محوله را در قبال خود و جامعه توحیدیمان به انجام رسانیم و موجبات خوشنودی پیامبر عالیقدرمان را فراهم نماییم (صفحه اصلی کتب الکترونیک ).

دسته ها :

سلامت معنوی با الهام از رهنمودهای قرآنی

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

با عرض سلام و تسلیت اربعین شهادت سوّمین اختر تابناک امامت و ولایت

صبح روز شنبه، بیست و هفتم مهرماه 1398 شما به خیر و سعادت و سلامت

آیاتی از کتاب الله، بدرقه راه امروزمان:

بعضی از ویژگی های مومنین و سبک زندگی معنوی در قرآن کریم: (پیامبر به عنوان اوّلین مومن به دین الهی، الگوی عملی امت و بشارت و اِنذار دهنده و دعوت کننده به راه حق و حقیقت و بشارت دهنده فضل کبیر به مومنین است )

سوره احزاب، آیات 45 تا 47 

یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ إِنَّا أَرْسَلْنَاکَ شَاهِدًا وَ مُبَشِّرًا وَ نَذِیرًا ﴿٤٥﴾  وَ دَاعِیًا إِلَى اللَّهِ بِإِذْنِهِ وَ سِرَاجًا مُنِیرًا ﴿٤٦﴾ وَ بَشِّرِ الْمُؤْمِنِینَ بِأَنَّ لَهُمْ مِنَ اللَّهِ فَضْلًا کَبِیرًا ﴿٤٧﴾

خداوند قادر متعال، محمد رسول الله (ص) را به پیامبری مبعوث فرمود تا به عنوان اوّلین مومن به وحی الهی (آمن الرسول بما اُنزِلَ اِلَیهِ مِن ربه) با سبک زندگی معنوی خود همچون الگوی عملی امت (شاهد) مورد استناد، اقتباس و تقلید، قرار گیرد و به فرمان حقتعالی با مژده دادن به گروندگان و بیم دادن به گمراهان، مانند چراغِ درخشانی ولایت خداوند بر مومنین را تحقق بخشیده از ظلمات گمراهی به سوی روشنایی قوانین و مقررات و حکمت‌ها و رحمت‌های الهی راهنمایی کند. چرا که باریتعالی خود را ولی مومنین می داند و همواره آنان را از ظلماتِ کژی ها به روشناییِ راستی ها رهنمون می‌گردد (اَللهُ وَلیُ الَّلذینَ آمنوا یُخرِجُهُم مِنَ الظُلُماتِ اِلیَ النور) و نیز آمده است تا مومنین را به فضل بزرگ الهی که به آنان تعلّق دارد، بشارت دهد.

با عنایت به درس های آموزنده این آیات شریفه، از پیشگاه الهی مسئلت می نماییم:

پروردگارا! ای قادر متعال! از این که توحید را محور اصلی جهان بینی ما قرار داده ای و پیامبر عالیقدری را جهت تکمیل مکارم اخلاق و اصول، مبانی و دستورالعمل‌های سبک زندگی معنوی مطرح شده در سایر ادیان توحیدی، مبعوث فرموده ای از تو سپاسگزاریم و از پیشگاه کبریائیت درخواست می کنیم بر توفیقات ما بیفزایی تا همواره آن بزرگوار را الگوی سبک زندگی عقیدتی و انوار ایزدی او را چراغ راه خود قرار دهیم و لایق احراز فضل کبیری گردیم که در این آیات شریفه، وعده آن را داده ای.

آفریدگارا! آگاهی و توان درک فلسفه و اهمیت بعثت پیامبران و بویژه، پیامبر اعظم محمد (ص) را مرحمت فرما و توفیق درک احکام و رهنمودهایی که در قالب وحی به آن بزرگوار، ابلاغ فرموده ای را به ما عنایت کن تا با فهم و درک این آموزه ها و تحقیق در خصوص آن‌ها به مرحله ای از جهان بینی توحیدی و درک واقعیت‌ها و شناخت معنویات، دست یابیم و تحت تاثیر آموزه های الهی به چنان التزام عملی ای نایل شویم که همواره در تمامی امور محوله، خود را در پیشگاه خودت احساس کنیم و با تکیه و توکل به ذات اقدست با مهرورزی، عدالت پیشگی و عدالت خواهی به ساختن خود و جامعه توحیدیمان بپردازیم.

 آفریدگارا! ای قادر متعال! در اربعین شهادت امام حسین (ع) و یارانشان از پیشگاه کبریائیت درخواست می‌کنیم: ما را در دستیابی به چهل هدف از اهداف عدالت طلبانه آن امام هُمام و یاران شهیدشان، نائل فرمایی و از چهل صفت پلید آشکار و پنهانی که انگیزه عدالت خواهی و عدالت طلبی را در ما تضعیف می کند رها سازی تا همراه با سایر بندگان صادق و صالحت به خودسازی و جامعه سازی بپردازیم و با صیرورت الی الله، به آرمان‌های انسان‌ساز سومین اختر تابناک امامت و ولایت، جامه عمل بپوشانیم ... انشاالله (صفحه اصلی کتب الکترونیک ).

دسته ها :

سلامت معنوی با الهام از رهنمودهای قرآنی

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

با عرض سلام

صبح بسیار زیبای روز جمعه، بیست و ششم مهرماه 1398 شما به خیر و خوشی و سعادت و سلامت

آیاتی از کتاب الله، بدرقه راه امروزمان:

بعضی از ویژگی های مومنین و سبک زندگی معنوی در قرآن کریم: (مالکیت ناموس به عنوان پُربهاترین، مقدس ترین و حساس‌ترین مالکیت‌ها، پرهیز از نگاه آلوده به نامحرمان و خویشتن داری و حفظ پاکدامنی از یک سو و اقدام به ازدواج به موقع از سوی دیگر)

سوره نور، آیات 30 تا 32

قُل لِّلْمُؤْمِنِینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَ یَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَٰلِکَ أَزْکَىٰ لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِیرٌ بِمَا یَصْنَعُونَ ﴿٣٠ وَ قُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَ یَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَ لَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَىٰ جُیُوبِهِنَّ وَلَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِی إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِی أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَکَتْ أَیْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِینَ غَیْرِ أُولِی الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِینَ لَمْ یَظْهَرُوا عَلَىٰ عَوْرَاتِ النِّسَاءِ وَلَا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ مَا یُخْفِینَ مِن زِینَتِهِنَّ وَ تُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِیعًا أَیُّهَ الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ ﴿٣١

وَأَنکِحُوا الْأَیَامَىٰ مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاءَ یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ ﴿٣٢

ای پیامبر به مردان مومن بگو؛ دیده از دیدار نامحرمان فروبندند و خود را به حرام نیندازند. زیرا این شیوه برای حفظ پاکدامنی آنان لازم است و این را نیز بدانند که خداوند بر تمامی رفتارهای بندگان خویش آگاه است.

همچنین به زنان مومنه نیز بگو آنان نیز دیده از دیدار نامحرمان بپوشند و عفت و پاکدامنی خود را حفظ کنند و زیور و زینت و آرایش خود که موجب جلب توجه دیگران می‌شود را برای نامحرمان آشکار ننمایند و اگر تا کنون شیوه ای جز این داشته اند، همگی در پیشگاه الهی توبه کنند و به آغوش رحمت و مغفرت الهی بازگردند تا رستگار شوند.

دستور مهم دیگر این که؛ شرایط ازدواج افراد مجرد سالم و صالح را بدون در نظر گرفتن طبقه اجتماعی آنان فراهم کنید تا با ازدواج به موقع جوانان، ایمان آنان حفظ شود و امنیت نوامیس نیز تامین گردد و این را بدانید که اگر فقیر باشند همان خدایی که گشایشگر و دانا است آنان را به فضل و رحمت خودش غنی خواهد کرد.

با عنایت به درس های آموزنده این آیات شریفه، از پیشگاه الهی مسئلت می نماییم:

خداوندا! ای قادر متعال! به ما کمک کن تا حدود شرع مقدس را مراعات کنیم و در پیشگاه کبریائیت بر تمامی حرکات و سکنات خود و بویژه نگاهمان به مایملک دیگران به گونه ای کنترل و مدیریت داشته باشیم که هرگز به خطا نیفتیم و امنیت ناموس‌های یکدیگر را نیز به خطر نیندازیم.

آفریدگارا! به ما توفیق تفکر، برنامه ریزی و اجرای عادلانه و صحیح در امور فردی و اجتماعی را مرحمت فرما تا به اختلافات طبقاتی و فقر تحمیلی دامن نزنیم و وضعیت موجود را به گونه ای تغییر دهیم که جوانان ما نگران آینده خود نباشند و در سبک زندگی معنوی خود برای حفظ حدود الهی و تشکیل یک زندگی مشترک سالم و خداپسندانه با خاطری آسوده و به موقع اقدام کنند (صفحه اصلی کتب الکترونیک ).

دسته ها :

💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼

🍃🌺🍂

🌿🍂          

 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ


با عرض سلام  


صبح بسیار زیبای روز دوشنبه، سی و یکم تیرماه 1398شما به خیر و خوشی و سعادت و سلامت


آیاتی از کتاب الله، بدرقه راه امروزمان: 


🌸  بعضی از ویژگی های مومنین و سبک زندگی معنوی در قرآن کریم: (عشقهای واقعی ای که موجبات زندگی مشترک سالمی را فراهم میکنند جزو آیات الهی هستند و در پیشگاه خداوند منّان از تقدّس خاصی برخوردارند و لذا موجبات آرامش طرفین را فراهم میکنند و تحقیق در این خصوص و سایر آیات را از طریق تفکّر و شیوه های پژوهشی مرتبط با علم نجوم و علوم انسانی، باید ساماندهی کرد )

 

سوره روم، آیه 21 تا 23


وَ مِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُم مِّنْ أَنفُسِکُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْکُنُوا إِلَیْهَا وَجَعَلَ بَیْنَکُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِی ذَٰلِکَ لَآیَاتٍ لِّقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ ﴿٢١﴾ وَمِنْ آیَاتِهِ خَلْقُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَاخْتِلَافُ أَلْسِنَتِکُمْ وَأَلْوَانِکُمْ إِنَّ فِی ذَٰلِکَ لَآیَاتٍ لِّلْعَالِمِینَ ﴿٢٢﴾


🌷 یکی از آیات بسیار مهم الهی این است که همسرانی را برای شماها خلق کرده است تا در کنار همدیگر بیارامید و بین شماها جاذبه محبّت و مهرورزی متقابل را مقدّر فرموده است و شکی نیست که در اهمیّت این جاذبه متقابل، نشانه هایی نهفته است که در نوع خود سوژه پژوهشی جالب توجهی را برای اهل تحقیق و تفکّر و تدبّر، تشکیل میدهد. 

🌷 یکی دیگر از نشانه های قدرت او که در علم نجوم باید به آن پرداخته شود، خلقت آسمانها و زمین است و موضوعات دیگری که از طریق علوم انسانی، باید در مورد آنها تحقیق شود؛ اختلاف زبانها و رنگهای شما انسانها است، که در این امور نیز ادله ای از صُنع و حکمت حقتعالی برای دانشمندانِ متفکّر و محقق، نهفته است و رمزگشایی جزئیات آن بر عهده این گروه میباشد.

 

با عنایت به درس های آموزنده این آیات شریفه، از پیشگاه الهی مسئلت می نماییم:


🌴 آفریدگارا! ای خدایی که شریک زندگی هر انسانی را جزو آیات خودت به حساب آورده و مهرورزی و محبت متقابل را مایه آرامش بین زن و مرد، مقدّر فرموده ای! به ما چنان توفیقی مرحمت فرما تا در سایه تفکّر و تعقل و تدبّری که در این آیات شریفه بر آن تاکید فرموده ای، عظمت این عشق پاک را بیش از پیش درک کنیم و در سبک زندگی معنوی خود، همراه با همسرمان همواره قدردان آفرینش عشقهای پاک باشیم و با پاکی و مهرورزی و وفاداری متقابل، بهترین قدردانی های خود را به پیشگاهت عرضه نماییم.


💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼

🍃🌺🍂

دسته ها :

سلامت معنوی با الهام از رهنمودهای قرآنی

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

با عرض سلام 

صبح بسیار زیبای روز دوشنبه، سوم تیرماه 1398 شما به خیر و خوشی و سعادت و سلامت،

آیاتی از کتاب الله، بدرقه راه امروزمان:

بعضی از ویژگی های مومنین و سبک زندگی معنوی در قرآن کریم: (در طول تاریخ، ابلاغ وحی الهی توسط پیامبران توحیدی، صورت گرفته ولی اثرگذاری آن به ظرفیت و میزان پندپذیری انسان‌ها بستگی داشته است)

سوره حدید، آیات 26 و 27

وَ لَقَدْ أَرْسَلْنَا نُوحًا وَ إِبْرَاهِیمَ وَ جَعَلْنَا فِی ذُرِّیَّتِهِمَا النُّبُوَّةَ وَالْکِتَابَ فَمِنْهُم مُّهْتَدٍ وَ کَثِیرٌ مِّنْهُمْ فَاسِقُونَ ﴿٢٦ ثُمَّ قَفَّیْنَا عَلَىٰ آثَارِهِم بِرُسُلِنَا وَ قَفَّیْنَا بِعِیسَى ابْنِ مَرْیَمَ وَآتَیْنَاهُ الْإِنجِیلَ وَ جَعَلْنَا فِی قُلُوبِ الَّذِینَ اتَّبَعُوهُ رَأْفَةً وَ رَحْمَةً وَ رَهْبَانِیَّةً ابْتَدَعُوهَا مَا کَتَبْنَاهَا عَلَیْهِمْ إِلَّا ابْتِغَاءَ رِضْوَانِ اللَّهِ فَمَا رَعَوْهَا حَقَّ رِعَایَتِهَا فَآتَیْنَا الَّذِینَ آمَنُوا مِنْهُمْ أَجْرَهُمْ وَکَثِیرٌ مِّنْهُمْ فَاسِقُونَ ﴿٢٧

... در حقیقت، نوح و ابراهیم (ع) را به منظور هدایت انسان‌ها فرستادیم و در میان فرزندان آن دو، نبوت و کتاب را جاری ساختیم: البته تاثیرپذیری آنان در مقابل این آموزش‌ها و راهنماییها متفاوت بوده، به طوری که برخی از آن‌ها راه درست را انتخاب کرده ولی بسیارى از آنان بیراهه و گمراهی را برگزیده اند.

آنگاه پس از رسالت نوح و ابراهیم، پیامبران دیگر و ازجمله عیسی مسیح (ع) را پى‌درپى، جهت آموزش و ابلاغ اصول و مبانی سبک زندگی معنوی و ارائه نقشه راه صلح و صفا و پویایی فرستادیم و کتاب انجیل را به عیسی (ع) عطا کردیم، و در دلهاى کسانى که از او پیروى کردند رأفت و رحمت نهادیم و قلب‌هایشان را آرام کردیم و رهبانیت را بر ایشان مقرّر نکردیم مگر براى آنکه بدینوسیله روح معنویت را در کالبد فعالیت‌های خود بدمند و خشنودى خدا را کسب نمایند. با این حال برخی از آنان اصول و ضوابط و حدود الهی را به نحو شایسته ای رعایت نکردند و به جا نیاوردند و راه انحراف و انحطاط را برگزیدند و بعضی دیگر، با مطالعه و تحقیق در آموزه های الهی و تغییر رفتار ناشی از آن رستگار گردیده و پاداش کردار نیک خود را دریافت نمودند.  

با عنایت به درس های آموزنده این آیات شریفه، از پیشگاه الهی مسئلت می نماییم:

آفریدگارا! بر تمامی پیامبران راستین و بویژه بر حضرت عیسی روح الله (ع) که پیام آور صلح و صفا بود و بر حضرت محمد رسول الله (ص) که پیام آور مکارم اخلاق و تایید کننده پیامبران پیشین و کامل کننده رسالت آنان بود، درود می‌فرستیم و از پیشگاه کبریائیت درخواست می‌کنیم بار دیگر پیام صلح و صفا و آرامش و امنیت آن بزرگواران را به زبانی که همه جهانیان، درک کنند و با صدایی که همه انسانها بشنوند ابلاغ فرما. چرا که؛ تمام جهان و جهانیان، سخت نیازمند آنند.

بارالها! آنگونه که در احادیث آمده است؛ بار دیگر عیسی (ع) همراه با دوازدهمین اختر تابناک امامت و ولایت، طلوع و ظهور خواهند کرد و عالم را به نور وجود خود که جلوه مستقیمی از انوار و الطاف ویژه الهی است روشن خواهند نمود!  و لذا از پیشگاهت مسئلت می کنیم که آن زمان را نزدیک گردانی و جهان را از این همه ظلم و جور و بی عدالتی و نامردمی حاکم بر اکثریت جوامع، نجات دهی و ما نیز توفیق پیروی از آنان را داشته باشیم. الهم عَجِّل لِوَلیِک الفَرَج (صفحه اصلی کتب الکترونیک ).

دسته ها :
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼
🍃🌺🍂
🌿🍂          
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
با عرض سلام  
صبح بسیار زیبای شنبه، سیزدهم بهمن ماه 1397 شما به خیر و خوشی و سعادت و سلامت 
آیاتی از کتاب الله، بدرقه راه امروزمان: 
🌺 بعضی از ویژگی های مومنین و سبک زندگی معنوی در قرآن کریم: (توجه به مثالهای تفکّرزای قرآنی، اعتقاد به برخی از صفات الهی نظیر؛ وحدانیت، آگاهی، بخشندگی، مهربانی، اقتدار، عزتمندی، آفرینندگی، اسامی نیکو و عزّتمندی و درست کرداری)
سوره حشر، آیات 21 تا 24
لَوْ أَنزَلْنَا هَـٰذَا الْقُرْآنَ عَلَىٰ جَبَلٍ لَّرَأَیْتَهُ خَاشِعًا مُّتَصَدِّعًا مِّنْ خَشْیَةِ اللَّهِ وَتِلْکَ الْأَمْثَالُ نَضْرِبُهَا لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ یَتَفَکَّرُونَ ﴿٢١﴾ هُوَ اللَّهُ الَّذِی لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ عَالِمُ الْغَیْبِ وَالشَّهَادَةِ هُوَ الرَّحْمَـٰنُ الرَّحِیمُ ﴿٢٢﴾ هُوَ اللَّهُ الَّذِی لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِکُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَیْمِنُ الْعَزِیزُ الْجَبَّارُ الْمُتَکَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا یُشْرِکُونَ ﴿٢٣﴾ هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَىٰ یُسَبِّحُ لَهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ ﴿٢٤﴾
🌹 قرآن، کتاب توانبخش، نیروآفرین، امیدبخش و در عین حال آرامبخش و حرکت آفرینی است که حتی اگر بر کوه نیز نازل میشد کوه به واسطه جلوه ابهت خالق منان، با خضوع و خشوع از شدت فروتنی، از هم میپاشید و متلاشی میشد و حال آن که بر قلبهای ظاهرا نرم انسانهایی که حقیقت جو نیستند تاثیری ندارد. ضمنا در بطن اینگونه مثالها پیامهایی نهفته است که صرفا در سایه تفکّر و تعقّل انسانها تفهیم میگردد. 
🌹 این کتاب را خدای یکتایی به سوی شما فرستاده است که دانای نهان و آشکار و بخشنده و مهربان است و در عین حال، سلطه او در تمام جهان گسترده، از هر عیب و نقصی منزه و ایمنی بخش دلهای هراسان، نگهبان جهان و جهانیان، غالب و قاهر بر همه موجودات، با عظمت و جبروت، بزرگوار و برتر از حدّ فکرت است و از هرگونه شرک و شک و شبهه ای مبرا است.  
🌹 اوست خدای آفریننده و تکامل دهنده عالم امکان و پدید آورنده جهان و جهانیان و نقش آفرین همه زیبایی ها و مالک تمامی اسم های نیکو و لذا تمامی اجزاء نرم افزاری و سخت افزاری عالم و آنچه در آسمانها و زمین وجود دارد هریک در مدار خود و با نظم موجود در عمل خود، همواره به ستایش او مشغول میباشند. هم او که مقتدر، یکتا و حکیم است. 
با عنایت به درس های آموزنده این آیات شریفه، از پیشگاه الهی مسئلت می نماییم:
🌴 خداوندا! از آستانه پندپذیری ما به گونه ای بکاه که پس از تفکّر و تدّبر در پیامهای قرآنی، نکات مرتبط با سبک زندگی معنوی را بیاموزیم و درک نماییم و آموزه های ما به قدری اثربخش باشد که موجبات تغییر رفتار و ایجاد تحرّک و پویایی ما را فراهم نماید. 
🌴 پروردگارا! بر همدلی و همزبانی ما انسانها بیفزا تا به برکت خِرَد جمعی و اتحاد و اتفاق حاصله با خاطری آسوده به ساختن خود و جامعه بپردازیم و همواره در مسیر عدالتخواهی و عدالت گستری، قدم برداریم.
🌴 آفریدگارا! چنان توفیقی نصیب ما کن تا همواره و در تمامی امور فردی و اجتماعی، ورود و خروجمان از دروازه صداقت و درستی و هدف و سمت و سوی حرکتمان به سوی عدالتخواهی و عدالت پیشگی باشد.

💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼
🍃🌺🍂
دسته ها :
X